Spremenjen delovni čas v času epidemije

Ostanimo doma!

Zaprto!

Stop Covid-19

Spoštovani, 

ob razglašeni epidemiji koronavirusa v Sloveniji smo v našem podjetju Avtohiša Berus z vso odgovornostjo sprejeli ukrepe, s katerimi bomo zaščitili svoje zaposlene in stranke. Varnost in zdravje naših strank ter zaposlenih je vedno na prvem mestu. 

SPREMENJEN DELOVNI ČAS
Skladno s poostrenimi preventivnimi ukrepi za namen preprečevanja možnosti širjenja koronavirusa (SARS-CoV-2) ter začasno prepovedjo ponujanja storitev in prodajanja blaga v Republiki Sloveniji vas obveščamo, da smo se zaradi zaščite in varnosti do naših strank in zaposlenih odločili, da bo naša poslovalnica Avtohiša Berus ZAPRTA do preklica.

PRODAJA VOZIL  
V luči trenutnih ukrepov v povezavi z epidemijo koronavirusa so naše prodajne ekipe zelo okrnjene. Zna se zgoditi, da boste na naš odgovor čakali malo dlje kot sicer. Vljudno vas prosimo za razumevanje in potrpežljivost. Prosimo tudi za vaše razumevanje, da testne vožnje in predstavitve vozil v poslovalnici žal ne bodo možne in izvedljive.

SERVIS VOZIL
Tudi servisnih storitev v naši poslovalnici do nadaljnjega ne bomo izvajali. IZJEMA bodo le intervencijska vozila nujne medicinske pomoči, gasilska vozila ter vozila policije. Za ta vozila bo poskrbela naša dežurna služba.

Za nujne primere glede servisa pokličite na telefonsko številko: 07 371 98 00 ali 041 777 400

POMOČ NA CESTI – NA VOLJO 24 UR!
Ste ostali na cesti ali imate tehnične težave z vozilom? 
Z Asistenco Porsche Slovenija bo našim strankam zagotovljena profesionalna in ustrezna pomoč na cesti. Pomoč vam je na voljo vse dni v tednu, podnevi in poznih nočnih urah. 

Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen: 080 19 18
Asistenca Porsche Slovenija - Škoda: 080 19 41
Asistenca Porsche Slovenija - Audi: 080 19 15
Klici iz tujine: +386 1 58 25 102 

V kolikor bo prišlo do sprememb, bomo nemudoma objavili novosti na naših spletnih straneh in FB profilih.
Hvala za razumevanje - pomembno je, da SKUPAJ poskrbimo za varnost in zdravje. 
Ohranimo življenja! Ostanimo doma!

vaša ekipa Avtohiše Berus

 

Des Henri ounim herero wubo havas en. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi. Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. Llagefeph rhu nekoscha kakain, hers dok in bulassa de jussel masox am dokum, sunim Vernas orkefan sekap ton. Kisuaheli neumix dok barcmope. Rewitz gofella queju vinre.